Artikel 5 van 6

Chassisverlenging Mercedes Sprinter 1995-heden

Artikelnummer: 4501111
533,00 (inclusief btw)

Voor de montage van een trekhaak, fietsendrager of scooterdrager op het chassis van een camper is meestal een stevige, voertuigspecifieke chassisverlenging nodig. Een eventueel reeds aanwezige chassisverlenging, ter ondersteuning van de opbouw, is daarvoor doorgaans niet sterk genoeg.

Is jouw camper gebouwd op het chassis van een Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter of MAN TGE vanaf 1995? Dan is deze chassisverlenging specifiek geschikt voor jouw chassistype. 

Voertuigspecifieke chassisadapters

De set bestaat uit twee voertuigspecifieke chassisadapters en twee sterke, universele verlengprofielen. 

De chassisadapters worden gemonteerd aan het einde van het voertuigchassis. Met behulp van de universele profielen kan de monteur het chassis vervolgens verlengen. De verlengprofielen kunnen tot maximaal 170 centimeter op elke gewenste lengte worden gemaakt. 

Versterkingsset als alternatief

Is jouw camper al voorzien van een chassisverlenging? Dan is het versterken van de originele chassisverlenging mogelijk een alternatief voor het aanbrengen van een nieuwe chassisverlenging.  Hiervoor bieden wij voertuigspecifieke versterkingssets aan. 

Wij hebben voor de meeste Europese campermodellen een geschikte versterkingsset of chassisverlenging. Er is dus vrijwel altijd een passende oplossing. 

© 2019 - 2024 Mees Outdoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel