Over ons

Mees Outdoor te Kamerik is importeur, distributeur en ontwikkelaar van hoogwaardige producten op het gebied van camper en caravan accessoires. Met jaren ervaring op het gebied van kamperen kunnen we u goed informeren over technische artikelen voor uw kampeer voertuig. We hebben een jong en dynamisch en flexibel bedrijf waar ik persoonlijk uw vragen kunt beantwoorden. Mees Outdoor is gestart op 01 februari 2019 door de eigen ontwikkeling van de Footplatecover voor de cilinders van het Levelsysteem en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf en groothandel. 

Door mijn werkzaamheden bij E&P Hydraulics, ruim 6 jaar, en daarvoor bij een groothandel in auto-onderdelen en accessoires heb ik veel kennis kunnen opdoen met betrekking tot inkoop verkoop in Nederland, Europa maar ook ver buiten de EU. Ervaring die ik gebruik voor mijn eigen winkel om u als klant goed van dienst te kunnen zijn. We zien veel klanten dus ook meerdere keren bij ons terug komen uit Nederland maar ook zeker uit de andere Europese landen om ons heen.

De Footplatecover is opgenomen in het assortiment van E&P hydraulics maar ook bij AL-KO Duitsland. Een succes waarmee ik veel dealers en importeurs heb bereikt.Maar u kunt ook terecht voor in/opbouw van de artikelen. In onze volwaardige werkplaats wordt alles professioneel ingebouwd.Heeft u verder vragen, schroom dan niet om mij persoonlijk te bellen.

Mees Outdoor camper en caravan accessoires.

           

© 2019 - 2023 Mees Outdoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel