Artikel 4 van 6

Versterkingskokers voor Adria en Sunliving

Artikelnummer: 25116
189,00 (inclusief btw)

De belangrijkste reden dat zoveel mensen kiezen voor een Memo Europe fietsendrager is de montagewijze. Niet aan de achterwand, maar op het chassis van de camper. Wel heb je hiervoor meestal een chassisverlenging nodig, die bovendien sterk genoeg moet zijn voor het monteren van een fietsendrager. 

Is jouw camper al voorzien van een chassisverlenging, ter ondersteuning van de opbouw? Dan biedt een versterkingsset mogelijk uitkomst. Deze versterkingskokers zijn geschikt voor de meeste Adria en Sunliving campers.

Fietsendrager monteren?

Wil je een fietsendrager laten monteren op jouw Adria of Sunliving camper? Dan heb je in veel gevallen genoeg aan deze versterkingskokers. 

De Memo dealer adviseert je graag over de beste oplossing voor jouw camper.

Trekhaak of scooterdrager monteren?

Let op: de meeste Adria en Sunliving chassisverlengingen zijn NIET geschikt en ook NIET te verstevigen voor het monteren van een scooterdrager of trekhaak. Hiervoor heb je een nieuwe chassisverlenging  nodig. 

Voor de meeste Europese campers hebben wij een voertuigspecifieke chassisverlenging beschikbaar. Daardoor kunnen wij vrijwel altijd een passende oplossing vinden.

© 2019 - 2024 Mees Outdoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel