Artikel 6 van 6

Versterkingsset voor Sawiko RA030 verlenging

Artikelnummer: 25113
229,00 (inclusief btw)

De belangrijkste reden dat zoveel mensen kiezen voor een Memo Europe fietsendrager is de montagewijze. Niet aan de achterwand, maar op het chassis van de camper. Wel heb je hiervoor meestal een chassisverlenging nodig, die bovendien sterk genoeg moet zijn voor het monteren van een fietsendrager. 

Is jouw camper al voorzien van een chassisverlenging, ter ondersteuning van de opbouw? Dan biedt een versterkingsset mogelijk uitkomst. Deze versterkingsset is geschikt voor campers met een Sawiko RA030A of RA030I verlenging tot 130 cm.

Fietsendrager monteren?

Wil je een Memo fietsendrager laten monteren en is jouw camper voorzien van een af fabriek RA030 verlenging van maximaal 130 cm lang? Dan heb je genoeg aan deze versterkingsset. De versterkingsset is geschikt om een fietsendrager voor maximaal 75 kg draagvermogen te monteren.

Is de RA030 verlenging onder jouw camper langer dan 130 cm? Dan heb je een nieuwe chassisverlenging nodig. De Memo dealer adviseert je graag over de beste oplossing voor jouw camper.

Trekhaak of scooterdrager monteren?

Let op: de Sawiko RA030 verlenging is NIET geschikt en ook NIET te verstevigen voor het monteren van een scooterdrager of trekhaak. Hiervoor heb je een nieuwe chassisverlenging  nodig. 

Voor de meeste Europese campers hebben wij een voertuigspecifieke chassisverlenging beschikbaar. Daardoor kan de Memo dealer vrijwel altijd een passende oplossing vinden.

© 2019 - 2024 Mees Outdoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel