Vorige Artikel 2 van 7 Volgende

Reservewielhouder Ducato 250 (2006-) voor of achter de as

Artikelnummer: M1629841
589,95 (inclusief btw)
Op aanvraag

De levertijd bedraagt 5 dagen.

Een handig accesoire: de reservewielhouder. Bij de nieuwe Fiat Ducato camper wordt standaard geen reservewiel meegeleverd, maar een spuitbus om de band te repareren indien deze lek is.

De meeste campereigenaren willen graag toch een reservewiel mee op pad. Omdat het reservewiel niet meegeleverd wordt, zit de houder ook niet op de camper gemonteerd. Wij hebben een reservewielhouder voor de oudere en nieuwere Fiat Ducato's, waarin het reservewiel opgeborgen kan worden. U bespaart hiermee ruimte in de garage van de camper. Het wiel wordt opgehangen dmv een handmatige lier (zit in het pakket). Als u het wiel nodig heeft, kunt het wiel eenvoudig laten zakken en het eruit nemen. 

Om de bandenspanning van het reservewiel te controleren of op te pompen hoeft u met optionele ventiel verlenger niet het wiel te verwijderen, maar de bandenspanningsmeter alleen op het ventiel aan te sluiten. Deze ventiel verlenger (extra slang) is los te bestellen. 

De reservewielhouders (alleen geschikt voor het originele Fiat Ducato chassis) hebben wij alleen voor de Fiat ducato x250 ( na 2006 )

Fiat Ducato X250 (hierbij moet u kiezen voor of achter de achteras, dit is afhankelijk van de attributen die onder uw camper gemonteerd zitten zoals: watertank, instapje etc.

Wilt u weten welke reservewielhouder geschikt is voor uw camper? Neem dan gerust contact met ons op. 

© 2019 - 2023 Mees Outdoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel