Vorige Artikel 4 von 4 Volgende

Inbraakbeveiliging achterdeur van roestvrij staal voor Ducato, Jumper, Boxer X250 X290

SKU: Fiat-EBS-HT-ab-2006
23,00 (inkl. MwSt.)
Vorrat 6 Stück

Inbraakbeveiliging achterdeur Prick Stop zekering van roestvrij staal voor Ducato, Jumper, Boxer X250 X290

Wist je hoe eenvoudig het is om alleen met een schroevendraaier in je voertuig te breken?

Onze inbraakbeveiliging voor de achterdeur voorkomt het insteken onder de deurklink. Zo kunnen onbevoegde personen de deur van buitenaf niet meer ontgrendelen.

De inbraakbeveiliging wordt vervaardigd volgens de hoogste Duitse normen om onze klanten een hoge en constante veiligheid te garanderen. Hij wordt gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is volledig braamvrij om letsel tijdens de installatie te voorkomen.

De plaat wordt aan de binnenkant van de deur bevestigd. Hiervoor verwijder je de deurbekleding en bevestig je de bescherminrichting met de originele moeren van de deurgreep. Daarmee is de diefstalbeveiliging van buitenaf niet zichtbaar en kan zonder sporen worden verwijderd. Extra inbouwmateriaal heb je niet nodig.

Daarnaast worden er twee waarschuwingsstickers meegeleverd. Deze kun je zichtbaar van buitenaf op het voertuig aanbrengen om potentiële inbrekers af te schrikken.

Je hebt de inbraakbeveiliging alleen voor de bestuurders- en achterdeur nodig. De passagierszijde en de schuifdeur hebben geen sluitcilinder en vormen dus geen zwakke plek.

© 2019 - 2023 meesoutdoor | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore