Vorige Artikel 1 von 4 Volgende

Achterdeurvergrendeling H1 / H2 dak inbraakbeveiliging achterdeur voor Ducato, Jumper, Boxer X250 X290

SKU: Fiat-HTV-ab-2006
32,90 (inkl. MwSt.)
Vorrat 10 Stück

Vaak heb je geen goed gevoel om je auto in een ongebruikelijke omgeving te laten staan, of het nu in het donkere seizoen, in onbekende steden of op vakantie is. Vooral als je hem langere tijd neerzet, heb je waardevolle spullen in de auto of als je op reis naar het voertuig aangewezen is, is een goede inbraakbeveiliging belangrijk.

Onze achterdeurbeveiliging (voor voertuigen met H1 of H2 dak) voorkomt het openen van de achterdeur door onbevoegde personen.

De inbraakbeveiliging wordt vervaardigd volgens de hoogste Duitse normen om onze klanten een hoge en constante veiligheid te garanderen. Hij wordt gemaakt van 3 mm hoogwaardig roestvrij staal en is volledig braamvrij om letsel te voorkomen.

Voor de inbouw is boren niet nodig, de hoeken worden met de originele bevestigingsschroeven van de sluitcilinder bevestigd. Vervolgens wordt de zekering door een klapsplint vergrendeld.

Opmerking:

Het bovenste gedeelte van de achterdeur moet van binnen vrij toegankelijk zijn. Als bij je voertuig in dit gebied kasten of iets dergelijks zijn geïnstalleerd, let er dan op dat tussen deur en kast ca. 5 cm ruimte is.

Geschikt voor de volgende voertuigen:

- Fiat Ducato vanaf 2006

- Citroën jumper vanaf 2006.

- Peugeot Boxer vanaf 2006.

© 2019 - 2023 meesoutdoor | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore