Home » Blog

In mijn blog wil ik u meenemen naar de bevindingen en mijn mening van gemonteerde artikelen. Alle voordelen en nadelen van de accessoires. 

 

December 17, 2021

Jaar afsluiting 2021

 

Wat een mooi jaar om af te sluiten als ondernemer in deze branche.

Ik wil alle klanten bedanken die dit jaar het vertrouwen hebben gehad om hun camper of caravan door mij te hebben voorzien van accessoires.

De planning voor 2022 is om gewoon weer meer connecties op te bouwen en veel klanten tevreden de deur uit zien gaan.

Er zijn weer volop ideeën om efficiënter te werken door de werkplaats anders in te gaan delen.

 

Ik verheug mij om u in 2022 te mogen ontmoeten en ook uw kampeervoertuig te kunnen voorzien van uw wensen.

 

Sander Koopen

 

 

Mei 6, 2021

Montage Camper sloten IMC-Creations

 

Dit slotenmerk uit Frankrijk is nog niet heel bekend in Nederland maar daar gaat zeker verandering in komen. De sloten worden met een CNC freesbank uit één stuk aluminium gefreesd waardoor er een licht gewicht maar massief slot ontstaat.

Het eindresultaat is dan ook altijd van hoge kwaliteit.

Alle sloten kunnen besteld worden met het zelfde slot waardoor u maar één sleutel nodig heb. Natuurlijk worden er meerdere reserve sleutels mee geleverd.

Op de deze camper (zie foto's) was gekozen voor zwarte sloten met een stoer eindresultaat.

maart 4, 2021

Montage trekhaak Liberco.

 

Trekhaken monteer ik van Liberco omdat de pasvorm van deze haken perfect zijn. Er hoeven geen aanpassingen gedaan te worden omdat de haken op maat gemaakt worden. Ik bestel deze op chassisnummer, kenteken en een berg aan foto's zodat ze in Duitsland, waar de haak gemaakt wordt, precies zien welk chassis het is en hoe deze geproduceerd moet worden. De levertijd is daardoor wel langer, gemiddeld 14 dagen, maar dat is het wachten zeker meer dan waard.

 

De Jeager 13-polige kabelset die erbij geleverd wordt past precies op de bestaande stekkers en hoeft er niet geknipt te worden in het bestaande kabel die naar de verlichting aan de achterzijde loopt. Dit voorkomt storingen en een hoop gedoe als u op vakantie bent en uw verlichting weigert.

 

Conclusie, een perfecte haak tegen een goede prijs en voor mij goed te monteren.

 

oktober 17, 2020

Installatie AL-KO ranger en PowerXtreme accu.

 

De AL-KO Ranger is een goede sterke mover en makkelijk bedienbaar d.m.v. de afstandsbediening. Door zijn grote behuizing is het moeilijk de mover in het midden van de band te richten. Het rangeren gaat heel makkelijk en een helling op is geen probleem. Er zit kracht genoeg in de motor van deze half automatische mover. De Ranger draait al een paar jaar mee en is in al die jaren niet veranderd wat misschien een beetje jammer is met de techniek van deze dagen.

 

Ik heb de caravan voorzien van een PowerXtreme licht gewicht (2,1kg) lithium-ion accu met eigen lader wat niet apart aangeschaft hoeft te worden. Deze compacte accu heeft een capaciteit van 10Ah met een maximale continue stroom van 100A. Met de App van PowerXtreme kan conditie van de accu uitgelezen worden. Een echte aanrader als mover accu voor uw caravan ! Ook verkrijgbaar in 20Ah of 30Ah.

 

Conclusie, een mooie combinatie van mover met een perfecte accu.

PowerXtreme
AL-KO Ranger

 

november 12, 2019

Lees hier het blog uit "campers en caravans" magazine over mijn uitvinding de "Footplatecover"