Home » Artikelen » Opberg(draag)systeem

Fietsendrager, Motordrager, Opbergsystemen

 

Weih-tec - uw specialist voor drager systemen.

 

De dragersystemen voor de garage achterin zijn voornamelijk gemaakt van aluminium. Dit vereenvoudigt alle functies en vermindert het gewicht van de drager aanzienlijk, zodat de drager het totaalgewicht niet teveel verhoogt en er toch ruimte is voor bagage.
Alle dragers zijn zo gepland en gefabriceerd dat ze toch zonder problemen in de achtergarage kunnen worden gebruikt
Er is ruimte voor het vervoeren van bagage.

Uitschuifbaar rekkensysteem voor de garage

Draagsysteem dat aan beide kanten verplaatsbaar is.
Dit uittrekbare rekkensysteem is ontwikkeld om optimaal gebruik te maken van de opbergruimte en om de garage achterin netjes te houden. De vloersteun is gemaakt van aluminium en kan naar beide kanten uitgetrokken worden. Afhankelijk van de behoefte worden er 2 tot 4 planken aan bevestigd. Het aluminium legbord is door middel van verschillende gatenpatronen in breedte en hoogte verstelbaar. De lengte van de afzonderlijke elementen is constant.

Uitschuifbare motor-  fietsenrek

Verschuifbaar en afneembaar draagsysteem voor campers.
Zonder de last (scooter / motor / fietsen) te verwijderen is deze drager te ontgrendelen en zijdelings naar links te verschuiven. Hierdoor kan de rechter achterdeur gemakkelijk en zonder veel moeite worden geopend. Omdat alleen de voertuigspecifieke stalen steunen permanent op het voertuigchassis zijn gemonteerd, kan de aluminium drager zelf (ca. 40 kg) snel en eenvoudig worden verwijderd of bevestigd. De drager bestaat uit hoogwaardige, geanodiseerde aluminium profielen en uit verzinkte en gepoedercoate stalen onderdelen. Uitbreidbaar tot 4 fietsen of scooters met fietsen.

Link naar Weih-Tec klik hier

 

YouRS

Garage opbergsysteem

 

Universeel systeem voor het inrichten van uw garageruimte. De standaard uitvoering is een enkel vak met drie etages waarin eventueel de optionele opbergboxen geplaatst kunnen worden of eigengemaakte planken voor het creëren van extra opbergruimte.