Home » Artikelen » Electronica

Electriciteitsvoorzieningen 

 

Caravan- en camper elektra is tegenwoordig niet meer weg te denken. Op de camping wilt u van alle gemakken voorzien zijn, dan moet u wel over voldoende stroompunten beschikken. Bij Mees Outdoor kunt u terecht voor o.a. schakelkasten, uitbreiding kabelboom, stekkerpunten, verlichting, schotels, zonnepanelen etc.. 

Accu's

Wij instaleren accu’s van Super-B en PowerXtreme die geschikt zijn om uw elektra langdurig van stroom te kunnen voorzien. 

Camper accu’s spelen een belangrijke rol bij het creëren van een onafhankelijk tweede huis. Alle elektronische en huishoudelijke apparaten, van de ijskast tot de waterkoker is afhankelijk van de accu in een moderne camper. Het is tenslotte de levenskracht van de leefomgeving in uw camper. Een Super B camper accu zorgt ervoor dat u langer, efficiënter en betrouwbaarder kunt genieten van uw camper-ervaringen tegen een fractie van het gewicht.

Wanneer u met uw camper naar de mooiste plekken op aarde reist, heeft u een accu nodig waarop u blindelings kunt vertrouwen. De lithium accu’s van Super B zijn licht in gewicht, onderhoudsvrij, snel oplaadbaar en gaan lang mee. De lithium-ijzerfosfaat accu’s (LiFePO4) van Super B bieden een hoog betrouwbaar vermogen en geven u de gemoedsrust die u nodig om optimaal van u reis of vakantie te genieten.

Contact ons voor de juiste prijs