Vorige Artikel 1 van 6 Volgende

CCT4

Artikelnummer: CCT4
3.296,00 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

PRODUCT BESCHRIJVING

Aanhangwagen met gegalvaniseerd stalen buizenframe. Zwenkwielen om achteruitrijden gemakkelijker te maken met starre as (WAARSCHUWING: alleen voor achteruitrijden). De dubbele wielen hebben een vergrendelingssysteem voor de centrale as om over te schakelen van vaste wielen naar zwenkwielen. Geleide railsysteem voor het veilig vanaf de grond laden door één persoon. In hoogte en lengte verstelbare kogel koppeling, aanpasbaar aan alle goedgekeurde trekhaken.

Hij heet "A-FREE", de revolutionaire dwarse aanhangwagen voor motorfietsen en fietsen die Mees outdoor, in samenwerking met YO-REMORQUES, in Nederland verdeelt.

De revolutionaire aanhangwagen maakt het mogelijk motorfietsen en fietsen gemakkelijk met uw camper te laden en te vervoeren, zonder grote inspanning of gevaarlijke manoeuvres bij het laden en lossen van het voertuig, zonder het buitensporige gewicht op de achteras dat typisch is voor motordragers en zonder de moeilijkheden bij het achteruit manoeuvreren die typisch zijn voor dit type aanhangwagen.

Motorfietsen en fietsen vervoeren in een camper wordt eenvoudig met A-FREE. Het totale laadvermogen van 470 kg is meer dan genoeg om zowel scooters als de meeste grote motorfietsen te vervoeren.

De aanhanger kan worden bevestigd aan de standaard trekhaken. De aanhangwagen heeft zijn eigen nummerplaat en dezelfde aanhangwagen kan zowel met uw camper als met uw auto of een ander voertuig met een trekhaak worden gebruikt.

Laten we eens kijken wat de hoogtepunten van de A-FREE zijn en waarom het de ultieme oplossing kan zijn voor het probleem van het vervoer van motorfietsen en fietsen.

Het platform wordt neergelaten met behulp van een mechanische lier: zodra de motorfiets is geladen zonder een helling te hoeven beklimmen, komt hij naast de constructie te staan en wordt hij vervolgens opgehesen met behulp van de speciale reductielier. Opgelet: het optillen kan manueel gebeuren met de handsleutel maar ook met behulp van een goede schroevendraaier om nog minder moeite te doen.

Het systeem met twee wielen, dat doet denken aan het landingsgestel van vliegtuigen, is ook ongewoon. Twee stijve dubbele wielen verdelen de lading over vier banden. Er is ook een optioneel reservewiel. Tijdens het rijden staan de wielen vast en volgt de A-FREE de trekker als een normale aanhangwagen. Bij het manoeuvreren kunnen de wielen via twee draaipunten worden gestuurd. Bovendien maakt een speciale koppeling de aanhangwagen integrerend deel uit van het voertuig, waardoor het hinderlijke en moeilijk te beheersen tegengestelde effect, dat degenen die met dit type aanhangwagen hebben gemanoeuvreerd goed kennen, verdwijnt. Wanneer u op uw bestemming bent aangekomen, kunt u de aanhangwagen naar believen manoeuvreren met het wiel aan de dissel.

De structuur van de A-FREE is bijzonder licht en maakt het mogelijk de aanhangwagen uit te rusten met de belangrijkste onderdelen voor dubbele fietsendragers of andere accessoires.

De lichten maken de vorm van de aanhangwagen duidelijk zichtbaar vanuit de achteruitkijkspiegels.


TECHNISCHE DETAILS

Bruto voertuiggewicht: 400 kg

Maximale belasting: 260 kg

Leeggewicht: 140 kg

Maximaal toegestane snelheid 140km/u

Bandenspanning 2.5 bar

Stekker 13-polig Jeager

 

DIMENSIES

Lengte: van 1,9 meter tot 2 meter

Lengte zonder koppeling: 1,15 meter

Breedte zonder positielichten: 2 meter

Breedte met positielichten: 2,38 meter

 

OPTIES

Reservewiel

Fietsendrager

Koffer

Specificatie Omschrijving
Gewicht 140 Kg
© 2019 - 2023 Mees Outdoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel